بروزرسانی: 22 آذر 1404
متخلفان پرونده واردات چای به دستگاه قضایی معرفی شدند | OkChay
متخلفان پرونده واردات چای به دستگاه قضایی معرفی شدند | OkChay
در واقع، هر دو مورد نوشیدنی و مراسم چای نقش فعال خود را در سیاست فئودالی ایفا می کردند. شماری از مذاکرات مهم در میان رهبران ملوک الطوایف درصحنه مقرراتی و بی سر و صدای مراسم چای برگزار می شد. نهایتاً، چای سبز قابل دسترس توده های مردم شد، و به رایج ترین نوشیدنی ملی تبدیل شد. درآن زمان تاریخچه چای، ماهیت این نوشیدنی و سبک تهیه آن با روشی که ما امروزه بکار می بریم، متفاوت بوده است. این قالب خشک شده، که کلاً به نام چای آجری نامیده می شد داخل یک هاون سنگی کوبیده می شد. آب داغ به گرد این قالب چای افزوده می شد، یا آن را داخل کتری های سنگی می جوشاندند و به عنوان یک نوشیدنی گرم مصرف می نمودند.
- تحقیقات اخیر و وجود گونه های دورگه از نوع چای در نواحی گسترده تری از مناطق مذکور بیان گر آن است که خاستگاه چای درنقطه ای واقع شده که شامل بخش شمالی میانمار و ایالت های یونان و سیچوان چین می شود.
- چای سبز همچنین دارای خواص ضد التهابی منحصر به فردی است که عموما به محتوای بالای پلی فنلی آن مرتبط می شود.
- متخصصین این نوشیدنی را به عنوان درمانی برای گروهی از بیماری ها می دانند، و اشرافیت در مصرف چای خوب به عنوان نشانه ای از جایگاه اجتماعی محسوب می شده و مردم عادی فقط می توانستند از طعم آن استفاده کنند.
- برای این که بتواند چشمهایش را باز نگه دارد پلک هایش را می برد و به درون کوهستان پرتاب می کند.
- مرحله اول دم کردن که عبارتست از شستن فوری چای با آب، و سپس مراحل دوم وبعدی آن انجام می گیرد.
به عنوان نمونه، بهترین دما برای دم کشیدن چای را براساس نوع آن می توان تعیین نمود. سرانجام این که چون چای حاوی فلوراید است، می تواند مقاومت دندان ها را زیاد و از پوسیدگی آن ها جلوگیری کند. در مطالعات آزمایشگاهی محققان ژاپنی پی بردند که چای با پیشگیری از تشکیل پلاک دندانی برخی باکتری های دندانی را که می توانند باعث بیماری لثه شوند، نابود می کند. چای دارای انواع پلی فنول است که آنتی اکسیدان هایی هستند که سلول های انسان را از صدمه محافظت می کنند. فلاونیدها گروهی از پلی فنول ها هستند که به طور طبیعی در چای وجود دارند.
بهره برداری یک واحد بسته بندی چای در شفت
یکی از دلایل این که دم کردهٔ چای در دوران گذشته در نجات زندگی افراد مؤثر بوده این است که آب جوشیده باکتری های بیماری زا را چایی برای سوئد از بین می برده. براساس نتایج یک تحقیق گسترده در هلند، خطر سکته مغزی برای مردانی که روزانه چهار پنج فنجان چای می نوشند ۷۰ درصد کمتر است. یک تحقیق دیگر در سال ۱۹۹۳ اعلام کرد مصرف زیاد چای، حمله قلبی مهلک را کاهش می دهد.
برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صندوق چای
این ظروف با دور نگهداشتن چای از رطوبت و نیز بوهای خارجی، موجب حفظ طعم اصلی چای می شوند. روش های دیگر برای نگهداری چای شامل قراردادن چای در کیسه های آکبند است. به هنگام انبارسازی چای باید آن را از نور خورشید، بوهای تند، و رطوبت دور نگهداشت.